Kinek ajánlott a webáruház bérlés?

Kinek ajánlott a webáruház bérlés?Az online kereskedelem soha nem látott népszerűségnek örvend, ma már szinte mindenki az interneten keresztül szeretné árulni termékeit, szolgáltatásait. Internetes kereskedelem indítására az egyik lehetséges megoldás a webáruház bérlés, a másik pedig a saját webáruház készítése. Általában a saját webshop ajánlott, de előfordulhatnak olyan esetek is, amikor inkább a webáruház bérlés javasolt.

A webshop bérlés a lehetséges választás, ha nincs pénzed előre kifizetni a webáruház készítés árát. Webáruház bérlés esetén nincs előre fizetés, sőt, gyakran az első két hét használatért egyáltalán nem kell fizetni. Persze két hét alatt nem fog beindulni egy webshop, de az alapokkal, a felülettel, teendőkkel ennyi idő alatt meg lehet kicsit jobban ismerkedni.

A bérlésre épülő üzleti modell lényege, hogy a szolgáltatók különböző csomagokkal rendelkeznek, és az adott csomagnak megfelelő árat kell fizetni havonta a bérlésért. Ezeket a csomagokat úgy állítják össze, hogy az alapvető, sokak által használt funkciókat találhatják meg az érdeklődők bennük. Azoknak jó tehát a webáruház bérlés, akik nem akarnak semmi egyedi fejlesztést, egyedi működést, és megfelelnek számukra az alap funkciók.

Mivel ugyanazt a rendszert többen használják, ezért probléma, hiba esetén gyors, mindenkire vonatkozó javítást tud kiadni a fejlesztő. Ez különösen előnyös teljesen kezdők esetén, mert ők nem is biztos, hogy észreveszik egyáltalán a hibás működést, de a közös rendszer miatt ugyanúgy megkapják a frissítéseket, hibajavításokat, mint mindenki más.